Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sikos Gábor emlékére!

Búcsúzúnk játékosunktól és újságírónktól

Sikos Gábortól

(1984-2012)

 

nevtelen3.jpgnevtelen2.jpg

nevtelen4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gábor 2002-től volt a csapat tagja.

Nyugodj Békében!

Sosem feledünk!

 

 

 

 

 

Sikos Gábor emlékére!

 

2012. szeptember 19. szerda, ez a nap is úgy indult, mint a többi dolgos hétköznap. De alig telt el 1 óra a munkaidőből egy telefon után minden megváltozott. Anyukám hívott, a háttérbe harangszó hallatszott a telefonba. Anyu csak annyit mondott „Ugye tudod miért hívlak?”, egyből kérdeztem „Ugye nem a Gábor?” De sajnos a válasz igen volt. Zokogás tört fel belőlem, nem akartam elhinni, hogy Gábor örökre elment. Percekig csak sírtam, de erőt kellett vennem magamon, mert a csapattársait értesíteni kellett, hogy Gábor már soha se tér vissza közéjük. Mindenki megdöbbenve hallgatott a telefonba és nem akarták elhinni, hogy a társuk örökre elment.

Vasárnap pályára kellett volna állnia a csapatnak, de tudtuk ez nem fog menni. Így kértük az Apácatornai csapatot, hogy egyezzen bele a mérkőzés elhalasztásába. Nagyon segítőkészek voltak és egyből bele is egyeztek, már csak egy hivatalos megállapodás kellet az mlsz felé, hogy elhalaszthassuk a hétvégi mérkőzést.

Teltek a napok, de fájdalmunk nem enyhült, minden apróságról Gábor jutott eszünkbe. Nem akartuk elhinni, hogy nincs már többet köztünk.

Eljött a szombat és nem volt kérdéses, hogy csapatként búcsúzunk tőle és elkísérjük őt utolsó útjára.

Most nem azért gyülekeztünk, hogy a zöld gyepre lépjünk és kiharcoljuk az áhított győzelmet, a 3 pontot. Búcsúzni jöttünk, búcsúzni csapattársunktól, barátunktól, egy havertól.

Csendben gyülekeztünk, akikkel az évek során Gábor együtt focizott a Dabrony Sc színeiben. Némán, fejet hajtva álltunk meg Gábor koporsójánál és fejeztük ki együttérzésünket, szülei Magdus néni és Karcsi bácsi, testvére Krisztián és barátnője Zsuzsi előtt. Elkísértük Őt utolsó útjára és egy szál virággal búcsúztunk tőle, de emléke örökké bennünk él! Búcsúztak tőle azok a csapatok is, akik a zöld gyepen az ellenfelei voltak. Érthetetlenül álltak ők is Gábor koporsója előtt.

A Dabrony SC a „12” mezt örökre visszavonultatja és Sikos Gábor emlékének ajánlja.

Nyugodj Békében! Sosem feledünk!

Sz.P.Zs.